The Secret of Effective Learning E-Twinning Projemiz

23.12.2022 216

Projemiz okulumuz öğretmeni Rukiye TÜRKÜZ BÜYÜKHASIRCI'nın ortaklar arasında olduğu Türkiye ve Romanya kuruculuğunda bir çalışma olacaktır.Okul dışı öğrenme ortamlarının değerler eğitimine katkısını Mevlana'nın Yedi öğüdünü içselleştirerek işleyenecek çalışmalarda Türkiyeden 7 ayrı okulun katılımıyla;Avrupadan Fransa ,Polonya,Hırvatistan,Portekiz,Litvanya,Azerbaycan,Arnavutluk Yunanistan,Gürcistan dan öğretmenler rehberliğinde öğrencilerle yürütülecektir.Projede ,harmanlanmış bir öğrenme modeli kullanarak öğrencilere daha ilgi çekici bir öğrenme deneyimi sağlamak için hem geleneksel hem de çevrimiçi öğrenme yöntemlerinin güçlü yönlerini birleştirerek kalıcı öğrenmeye ulaşmayı hedefleniyor. Ayrıca, öğrencilere içerik oluşturma, oluşturdukları içerikleri kontrol etme ve farklı kültürlerle tanışıp Onları akranlarıyla sosyalleştirme, dijital beceriler edinme, dijital tasarım, kodlama ve dijital medyayı kullanma becerisi öğretimi vererek, öğrencileri ve öğretmenleri fikirlerini paylaşmaya ve fikirlerini geliştirmek için işbirliği yapmaya teşvik etmek amaçlanıyor. İnterneti güvenli ve etkili bir şekilde kullanmak önceliyle öğretmenler ve öğrenciler okullarındaki değerler eğitim öğretimini yeniden tasarlaması ve öğrenme ortamlarını neyin güzel ve sürdürülebilir kıldığını ortaya çıkarması hedeflenmektedir.

23-12-2022

Adres:
YENİGÜN MAH. HATUNİYE SK. YENİŞEHİR YUSUF ATEŞ ANADOLU İ.H.L. SİTESİ YUSUF ATEŞ IMAM HATIP LISESI NO: 3-5B YENİŞEHİR / BURSA